روش آنلاک و قفل گشایی اپل واچ (Apple watch Unlock) برای امنیت بیشتر فایل ها

  • توسط پویان ایزدی
  • مرداد 16, 1398
  • iOS, آموزش
  • 0
آنلاک و قفل گشایی اپل واچ

اگر شما هم اپل واچ (Apple watch) دارید حتما نیاز به قفل کردن و یا قفل گشایی آن پیدا کرده این. در ادامه روش آنلاک و قفل گشایی اپل واچ را بررسی خواهیم کرد.

استفاده از رمز عبور در ساعت هوشمند اپل دقیقا شبیه به گوشی آیفون و یا تبلت آیپد است. برای باز شدن صفحه و ورود به برنامه‌ها باید رمز عبور را وارد کنید.

اولین راه برای تنظیم رمز عبور و قفل گشایی اپل واچ ، قسمت تنظیمات است. اگر اطلاعاتی مثل کارت اعتباری برای Apple Pay وارد کرده باشید، استفاده از رمز عبور برای امنیت بیشتر ساعت هوشمند توصیه می‌شود. این رمز عبور می‌تواند از 4 رقم معمولی تا 10 رقم پیچیده‌تر تعیین شود.

اگر می‌خواهید رمز عبور جدیدی تعریف کنید باید به بخش Settings و سپس Passcode رفته و آن را تنظیم نمایید. همچنین می‌توانید برای تنظیم رمز عبور اپل واچ از طریق اپلیکیشن Companion Apple Watch وارد شده و در بخش Passcode ، قسمت My Watch را انتخاب نمایید.

ابتدا برای این کار ، رمز عبور فعلی را وارد کنید، سپس رمز عبور جدید را انتخاب کرده و دو بار وارد کنید تا مورد تایید قرار بگیرد.


بیشتر بخوانید:


در همان منو تنظیمات شما می‌توانید گزینه لغو رمز عبور را نیز لمس کنید تا این گزینه حذف شود. البته این روش به هیچ وجه پیشنهاد نخواهد شد.

آنلاک و قفل گشایی اپل واچ

مطمئن شوید که اپل واچ شما قفل لاک باشد

پس از این که رمز عبور را وارد کردید، دو روش وجود دارد که مطمئن شوید اپل واچ لاک شده است.

امن‌ترین روش استفاده از قابلیت تشخیص خودکار مچ دست است. برای این کار به بخش Settings بخش Passcode بخش Wrist Detection در ساعت اپل بروید و یا با استفاده از اپلیکیشن به بخش Passcode و قسمت Wrist detection وارد شوید.

در این قسمت اگر ساعت روی دستتان نباشد، به وسیله حس‌گرهای مشخص، اپل واچ لاک می‌شود. اگر ساعت را روی دستتان ببندید، اپل واچ آنلاک شده و باید رمز عبور را وارد کنید. یکی از مزیت‌های این روش این است که در طول روز فقط یک بار باید رمز عبور را برای ساعت هوشمند وارد نمایید.

البته فعال کردن تشخیص خودکار مچ دست، می‌تواند به بهینه سازی مصرف باتری ساعت نیز کمک کند همچنین می‌تواند به عنوان سیستم کنترلی ضربان قلب و نبض دست به کار برده شود.

البته اگر نمی‌خواهید از این طریق اپل واچ را قفل گشایی کنید، باید ابتدا نمایشگر ساعت را لمس کرده و دکمه با آیکون قفل را انتخاب کنید تا بخش وارد کردن رمز عبور ،روی صفحه‌نمایش ظاهر شود.

روش آنلاک و قفل گشایی اپل واچ

بعد از انتخاب رمز عبور، شما می‌توانید با وارد کردن passcode در صفحه اصلی، اپل واچ را قفل گشایی یا آنلاک کنید.

در روش دیگر می‌توانید با برنامه Apple Watch روی گوشی آیفون ، وارد My Watch شده و سپس گزینه Passcode را انتخاب کنید، بعد از آن گزینه Unlock with iphone را انتخاب نمایید.

با انتخاب این گزینه، هر زمان که گوشی آیفون خود را آنلاک کنید، اپل واچ نیز قفل گشایی می‌شود و تا زمانی که روی دست شما باشد ، آنلاک می‌ماند.

اگر اپل واچ آنلاک نشد چه کاری انجام دهیم

امکان دارد که اپل واچ شما آنلاک نشود. یکی از اصلی‌ترین دلایل این مساله، فراموشی رمز passcode است. اما روشی وجود دارد تا بتوانید از این گزینه رهایی پیدا کنیم.

استفاده از یک اپلیکیشن مدیریت رمز عبور روی آیفون می‌تواند چاره کار باشد. اما اگر از قبل این برنامه را نصب نکرده‌اید، روش پیچیده‌تری نیز وجود دارد که آموزش خواهیم داد.

  • ابتدا برنامه Apple Watch را روی آیفون بازکنید
  • به بخش My Watch بروید، گزینه General را لمس کرده و سپس گزینه Reset
  • از این بخش گزینه Erase Apple Watch Content and Settings را برگزینید.
  • اگر از قبل روی گوشی فایل پشتیبانی موجود نباشد، ابتدا یک فایل بکاپ به حساب iCloud ارسال می‌شود . برای این کار ابتدا گزینه Backup Then Erase را انتخاب کنید.
  • از این بخش ابتدا پیامی ارسال می‌شود مبنی بر این که Find My Watch را خاموش کنید، پس از آن همه اطلاعات حذف خواهد شد.
  • اگر از گوشی آیفون خود با اینترنت خط وصل می‌شوید، باید گزینه Keep Your Plan را نیز انتخاب کنید که اطلاعات مربوط به اینترنت خط از بین نرود.
  • پس از این که اطلاعات پاک شد، اپل واچ را ریست کرده و در نزدیکی گوشی آیفون قرار دهید تا با گوشی هماهنگ شود. تمامی اطلاعات شما سپس بازگردانی خواهد شد.

برای قفل کردن و قفل گشایی اپل واچ همواره به خاطر داشته باشید که از Passcode استفاده کرده و رمز عبور خود را به برنامه‌های مدیریت رمز عبور بدهید.

 

منبع: MAKEUSEOF

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

زندگی آرزویی است که در زمان حال ، به داشتن آن فکر می کنیم. آرزوها را بزرگتر کنیم تا داشته هایمان بیشتر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مقالات

راهنمای خرید

آموزش و ترفند

بهترین اپلیکیشن ها

لینک های مفید

برای دانلود دوره کامل هک حرفه ای موبایل ، کلیک کنید