کسب درامد از یوتیوب ، چگونه از یوتیوب درآمدزایی کنیم؟

کسب درامد از یوتیوب کار زیاد سختی نیست و روش‌های خاص خود را دارد. در ادامه توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توان از یوتیوب درآمدزایی کرد و از طریق ویدیو درامد کسب کرد.

یوتیوب در نوع خود یکی از پربازدیدی‌ترین وب‌سایت‌های دنیا محسوب می‌شود و روزانه بیش از چند صد میلیون ویدیو در آن به نمایش درمی‌آید. حتی اگر بتوانید یک کانال کوچک اما پربازدید بسازید، می‌توانید درامد بسیار خوبی از این وب‌سایت به دست بیاورید. برای کسب درامد از یوتیوب همیشه لازم نیست که کاربران بسیار زیادی داشته باشید.

از طرفی لازم نیست که شغل اصلی خود را رها کنید، اما باید در طول روز برای این کار وقت و زمان بگذارید. اگر تصمیم گرفتید که از یوتیوب کسب درامد کنید باید ابتدا قوانین این وب‌سایت را به طور کامل از طریق لینک قوانین یوتیوب بخوانید.

کسب درامد از یوتیوب

کسب درامد با AdSense

AdSense ساده‌ترین راه برای کسب درامد از یوتیوب است. این راهکار به شما اجازه می‌دهد که درصدی از تبلیغات نمایش داده شده روی ویدیوها به شما اختصاص پیدا کند.

البته قبل از این که بتوانید AdSense فعال کنید باید ابتدا در Youtube Partner Program عضو شوید.

  • قوانین Youtube Partner را بخوانید
  • بیش از 4000 ساعت بازدید در 5 ماه اخیر داشته باشید.
  • بیش از 1000 دنبال کننده داشته باشید.
  • حساب کاربری Google AdSense بسازید( لینک ساخت حساب کاربری Google AdSense )

حتی اگر به میزان ساعات بازدید و دنبال کننده مشخص نرسیده باشید، می‌توانید برای پذیرفتن تبلیغات ثبت‌نام کرده و منتظر تایید پشتیبانی یوتیوب بمانید. ابتدا به حساب کاربری خود در یوتیوب وارد شوید، روی آیکون حساب کاربری در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید وگزینه Creator Studio را انتخاب نمایید. پس از آن گزینه Channel و بعد Status and Features. با انتخاب این مراحل صفحه‌ای باز می‌شود که با اسکرول کردن به انتهای صفحه گزینه Monetization را خواهید دید. سپس OK را بزنید.

پس از انجام این مراحل، حساب کاربری شما برای بازدید به پشتیبانی یوتیوب ارسال می‌شود تا کسب درامد از یوتیوب به وسیله Adsense فعال شود.

میزان زمان بررسی حساب کاربری برای ثبت شدن به عنوان پذیرنده تبلیغات مدتی زمان خواهد برد بنابراین پیشنهاد می‌کنیم 1 الی 2 روز بعد از ارسال اطلاعات منتظر بمانید. شما می‌توانید از طریق لینک بررسی تایید صفحه ، انتخاب یا انتخاب نشدن صفحه خود را ببینید.

اگر تایید شدید که عالی است، اگر هم نه مواردی را که در مورد صفحه شما نوشته شده است رفع کنید و مجددا صفحه خود را برای پذیرش تبلیغات یوتیوب ارسال کنید.

کسب درامد از یوتیوب

کسب درامد با Merchandise Shelf

Merchandise Shelf همکاری بین یوتیوب و شرکت Teespring است که تی‌شرت، بلوز ، ماگ و سایر لوازم را به فروش می‌رساند.

برای این که بتوانید به Merchandise Shelf بپیوندید ابتدا باید در Partner Program یوتیوب عضو شوید که مرحله عضویت را در روش قبل توضیح دادیم. سپس باید 10000 دنبال کننده داشته باشید و همچنین شبکه شما نباید جزو شبکه‌های خارج از قوانین یوتیوب باشد. قوانین را می‌توانید از طریق این لینک بررسی کنید.

البته برای فروش محصولات، باید کاربران شما جزو لیست کشورهای تایید شده باشند، که البته ایران جزو این لیست نیست! بنابراین باید محصولات را به افرادی خارج از ایران به فروش برسانید.


بیشتر بخوانید:


شما می‌توانید بعد از تایید حساب، هنرهای دستی و طراحی‌های خود را در بخش کاربری Merchandise Shelf بارگذاری کرده و منتظر ساخته شدن محصولات با طراحی‌ها بمانید. بعد از آن می‌توانید محصولات خود را به فروش برسانید و از یوتیوب کسب درامد کنید.

سایر محصولات

اگر هنوز 10000 دنبال کننده در یوتیوب ندارید، روش‌های دیگری نیز برای فروش محصولات وجود دارد. وب‌سایت‌های مثل Spreadshop و Spreadshirt می‌توانند تی‌شرت‌هایی با طراحی‌های شما را به فروش برسانند و هزینه را به حساب شما واریز کنند. به علت این که وب‌سایت‌ها به صورت مستقیم با یوتیوب متصل نیستند، باید لینک محصولات خود را در ویدیوها به نمایش بگذارید تا کاربران ببینید و آن را خریداری کنند.

کسب درامد از یوتیوب

چگونه از یوتیوب کسب درامد کنیم

اگر محصولات خود را به صورت تبلیغات در ویدیو قرار می‌دهید، بهتر است از فروشگاه برنامه‌های وابسته استفاده کنید. برخی از این برنامه‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا به صورت مستقیم وارد شوند اما برخی دیگر نیاز به تایید حد نصاب دنبال کننده‌های کانال شما در یوتیوب را دارند. یکی از این برنامه‌ها ، Amazon Affiliates  است.

زمانی که حساب یوتیوب شما تایید شد، می‌توانید لینک محصولات خود را در توضیحات ویدیوهای خود بگذارید، تا کاربران از طریق ویدیو به فروشگاه شما دسترسی پیدا کنند. اگر کاربران تصمیم به خرید محصول شما بگیرند، شما درصدی از این خرید را به دست خواهید آورد. یعنی به ازای فروش محصولات وابسته، می‌توانید درصدی حق کمیسیون بگیرید.

اسپانسر برند

اگر کانال یوتیوب شما در حال رشد است می‌توانید شرکت‌هایی را پیدا کنید تا اسپانسر ویدیوهای شما بشوند. می‌توانید از طریق برنامه‌های مثل Famebit این اسپانسرها را پیدا کنید و برای ویدیوهای خود با آن ها همکاری کنید.

هر اسپانسر اگر ببیند بازدید ویدیوهای شما بالا است، باید از این که لینک محصولات یا خدمات خود را در ویدیو شما قرار می‌دهد، راضی باشد. در این زمینه احتمال دارد که ویدیوهای شما بر اساس اسپانسر تغییر داده شده و یا برای جایگذاری تبلیغات آن ها، متفاوت‌تر از قبل شود. میزان تغییرات به ارتباط شما با اسپانسر بستگی دارد.

کسب درامد از یوتیوب

کسب درامد در یوتیوب با Patreon

Patreon یکی از ابزارهای Crowd-funding است تا هواداران یک مجموعه، یک خواننده یا بازیگر را برای پشتیبانی از فرد یا مجموعه ترغیب کند. این ابزار زمانی مفید است که شما کاربرانی مشتاق و ثابت دارید و برای دیدن محتوای شما حتی حاضرند هزینه بپردازند. هزینه‌ای که وارد Patreon می‌شود می‌تواند مستقیما به حساب شما واریز شود و یا با ارز patron عرضه شود.

patreon اپلیکیشن معتبری است بنابراین می‌توانید از واریز هزینه به صورت ماهیانه از طریق این ابزار اطمینان کسب کنید.

برای استفاده از این ابزار می‌توانید لینک Patreon را ببینید.

منبع: TECHRADAR

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

زندگی آرزویی است که در زمان حال ، به داشتن آن فکر می کنیم. آرزوها را بزرگتر کنیم تا داشته هایمان بیشتر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مقالات

راهنمای خرید

آموزش و ترفند

بهترین اپلیکیشن ها

لینک های مفید

برای دانلود دوره کامل هک حرفه ای موبایل ، کلیک کنید